מוקפץ בקר משמש
מוקפץ בשר משמש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך פתיתי פלפל, סטייק סינטה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להקציף קורנפלור ומים קרים עד חלקה. מערבבים את שימורי משמש, רוטב סויה, שום, מלח ופלפל פתיתים; להפריש.
במחבת גדולה או ווק, בקר מוקפץ בשמן עד שכבר לא ורוד; להסיר ולשמור חם. באותו מחבת, תערובת ירקות מוקפץ על פי הוראות החבילה. להחזיר בשר למחבת. מערבבים תערובת משמש ומוסיפים לתערובת בקר. מבשלים ומערבבים עד מעט מעובה.