מוקפץ ברוקולי Rabe עם שום וצ'ילי (אונס Fritte)
Rabe ברוקולי Sautéed עם שום וצ'ילי (אונס Fritte) עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 126 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, שיני שום, צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 91% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: לבשל את הספר: ברוקולי Rabe עם צ'ילי ושום, שום מטוגן ברוקולי רב, ו רוטב ברוקולי חריף עם שום.
הוראות
לקצץ ברוקולי rabe, הסרת חלקים קשים של גבעולים וכל גבעולים עם ליבה חלולה. פיצול גבעולים (או לרבעון אותם אם גדול) אז הם יבשלו באותו קצב כמו הפרחים. לשטוף היטב.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
הוסף ברוקולי rabe (ייתכן שיהיה עליך להוסיף בקבוצות, מחכה עד כמה טבחים למטה) ומבשלים עד מכרז, 2 עד 5 דקות. לגרוף החוצה ולהניח בצד על 1/4 כוס בישול נוזלי, ואז לנקז ברוקולי rabe במסננת.
בואו לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 15 דקות, ולאחר מכן לסחוט בעדינות כדי להסיר לחות עודפת.
מחממים שמן ב 12-in. מחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים שום וצ ' ילי ומטוגנים עד השום הוא זהוב, על 1 דקה.
הוסף ברוקולי rabe ו 1/2 כפית. מלח ולזרוק מעיל עם שמן. להגדיל את החום גבוה ומבשלים עד ברוקולי rabe מחומם דרך ומלא טעם, על 5 דקות (אם זה נראה יבש, להרטיב עם כמה נוזל בישול שמורות). מתבלים במלח לפי הטעם.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.