מוקפץ ברוקולי רבה
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? רביע ברוקולי מוקפץ יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם ברוקולי rabe, מלח, צימוקיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מדהים. נסו מוקפץ ברוקולי רבה, מוקפץ ברוקולי רבה, ו מוקפץ ברוקולי רבה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבודה בקבוצות, לבשל את האספסוף ברוקולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד במכרז פריך, על 1 דקה לכל חבורה.
מעבירים את רב הברוקולי לקערה גדולה של מי קרח כדי להתקרר. שמור על 1/4 כוס של נוזל הבישול. מסננים את rabe ברוקולי מקורר ולהניח בצד.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני.
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום, ו לטגן עד השום הוא זהוב, על 1 דקה. להפחית את החום בינוני נמוך.
הוסף את רב הברוקולי וזרוק למעיל.
מוסיפים את מי הבישול השמורים, הצימוקים ומבשלים עד שהאספסוף הברוקולי מחומם דרכו והגבעולים רכים, בערך 4 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם. רגע לפני ההגשה, לזרוק את התערובת עם צנוברים.