קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

מוקפץ ברוקולי רבה

מוקפץ ברוקולי רבה
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? רביע ברוקולי מוקפץ יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם ברוקולי rabe, מלח, צימוקיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מדהים. נסו מוקפץ ברוקולי רבה, מוקפץ ברוקולי רבה, ו מוקפץ ברוקולי רבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבודה בקבוצות, לבשל את האספסוף ברוקולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד במכרז פריך, על 1 דקה לכל חבורה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מעבירים את רב הברוקולי לקערה גדולה של מי קרח כדי להתקרר. שמור על 1/4 כוס של נוזל הבישול. מסננים את rabe ברוקולי מקורר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום, ו לטגן עד השום הוא זהוב, על 1 דקה. להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שוםשום
6
הוסף את רב הברוקולי וזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
7
מוסיפים את מי הבישול השמורים, הצימוקים ומבשלים עד שהאספסוף הברוקולי מחומם דרכו והגבעולים רכים, בערך 4 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם. רגע לפני ההגשה, לזרוק את התערובת עם צנוברים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
צנובריםצנוברים
צימוקיםצימוקים
מיםמים
מלחמלח