מוקפץ ג'ינג'ר עם שרימפס ואפונה שלג
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: טיגון מוקפץ עם שרימפס ואפונה שלג, שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג ופטריות, ו שרימפס סיני מוקפץ עם אפונה שלג.
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא את המניה עוף עם רוטב סויה, סיני צ ' ילה-שום רוטב קורנפלור.
במחבת nonstick גדולה, מחממים את שמן הירקות עד מנצנץ.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר matchsticks ומערבבים על חום גבוה בינוני עד שהם מתרככים, על 1 דקה.
מוסיפים את אפונה שלג ומטגנים עד פריך במכרז ואת זנגביל מתחיל חום, על 2 דקות.
מוסיפים את השרימפס למחבת ומערבבים במשך כ 1 דקה.
מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים במשך 30 שניות.
לטאטא את רוטב צ ' ילה, להוסיף אותו למחבת ומטגנים עד השרימפס אטומים בכל רחבי והרוטב מתעבה, על 1 דקה יותר.