מוקפץ הליבוט עם ציפוי פקאן שאלות
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו פקאן, פטרוזיליה, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכונים דומים: מוקפץ הליבוט עם ציפוי פקאן שאלות, הליבוט בגריל עם ריחן-חמאת שאלות, ו הליבוט צלוי ברוטב שאלוט לימון חם.
הוראות
פט הליבוט יבש ומתבשל במלח ופלפל.
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן דגים מטוגנים, מפנה פעם אחת, עד הזהב ופשוט מבושל דרך, 4 עד 6 דקות בסך הכל.
העברה לצלחות ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
מוסיפים שמן כף הנותרים למחבת ומבשלים שאלוט על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הזהב חיוור, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים פקאנים ו saut על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד ריחני וצל כהה, על 3 דקות.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד מומסים.
הסר מחבת מחום ומערבבים גרידה, פטרוזיליה, מלח ופלפל לפי הטעם.
מפזרים צלי פקאן ציפוי על דגים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.