מוקפץ הליבוט עם ציפוי פקאן שאלות
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, ליווי: פלחי לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. מתכונים דומים: מוקפץ הליבוט עם ציפוי פקאן שאלות, הליבוט בגריל עם ריחן-חמאת שאלות, ו הליבוט צלוי ברוטב שאלוט לימון חם.
הוראות
פט הליבוט יבש ומתבשל במלח ופלפל.
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז דגים sauté, מפנה פעם אחת, עד הזהב ופשוט מבושל דרך, 4 עד 6 דקות בסך הכל.
העברה לצלחות ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
מוסיפים שמן כף הנותרים למחבת ומבשלים שאלוט על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הזהב חיוור, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים פקאנים וsauté על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד ריחני וצל כהה, על 3 דקות.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד מומסים.
הסר מחבת מחום ומערבבים גרידה, פטרוזיליה, מלח ופלפל לפי הטעם.
מפזרים צלי פקאן ציפוי על דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.