קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

מוקפץ וייטנאמי

מוקפץ וייטנאמי
מוקפץ וייטנאמי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך רוטב דגים, פלפל טחון, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. מתכונים דומים: עוף וברוקולי מוקפץ, בקר וברוקולי מוקפץ, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים.

הוראות

1
לטאטא יחד את שמן הזית, 4 שיני שום, זנגביל, רוטב דגים, רוטב סויה, ושמן שומשום בקערה, ויוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיף את קצה בשר בקר sirloin, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
הסר את קצה בשר בקר sirloin מן המרינדה, ולנער עודף. זרוק את המרינדה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בבשר. מבשלים ומערבבים עד הבשר משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים בשר על צלחת ומניחים בצד. להפחית את החום בינוני, הוספת שמן צמחי יותר למחבת במידת הצורך. מערבבים ב 2 שיני שום, בצל ירוק, ובצל; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים שעועית ירוקה, מרק בשר, מיץ ליים, בזיליקום, נענע, פתיתי פלפל אדומים ופלפל. להחזיר בשר בקר sirloin למחבת ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהחום וזרוק בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז