מוקפץ וייטנאמי
מוקפץ וייטנאמי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך רוטב דגים, פלפל טחון, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. מתכונים דומים: עוף וברוקולי מוקפץ, בקר וברוקולי מוקפץ, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים.
הוראות
לטאטא יחד את שמן הזית, 4 שיני שום, זנגביל, רוטב דגים, רוטב סויה, ושמן שומשום בקערה, ויוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיף את קצה בשר בקר sirloin, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 2 שעות.
הסר את קצה בשר בקר sirloin מן המרינדה, ולנער עודף. זרוק את המרינדה הנותרת.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בבשר. מבשלים ומערבבים עד הבשר משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
מניחים בשר על צלחת ומניחים בצד. להפחית את החום בינוני, הוספת שמן צמחי יותר למחבת במידת הצורך. מערבבים ב 2 שיני שום, בצל ירוק, ובצל; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים שעועית ירוקה, מרק בשר, מיץ ליים, בזיליקום, נענע, פתיתי פלפל אדומים ופלפל. להחזיר בשר בקר sirloin למחבת ולזרוק לשלב.