קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

מוקפץ וייטנאמי

מוקפץ וייטנאמי
מוקפץ וייטנאמי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך רוטב דגים, פלפל טחון, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. מתכונים דומים: עוף וברוקולי מוקפץ, בקר וברוקולי מוקפץ, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים.

הוראות

1
לטאטא יחד את שמן הזית, 4 שיני שום, זנגביל, רוטב דגים, רוטב סויה, ושמן שומשום בקערה, ויוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיף את קצה בשר בקר sirloin, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
הסר את קצה בשר בקר sirloin מן המרינדה, ולנער עודף. זרוק את המרינדה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בבשר. מבשלים ומערבבים עד הבשר משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים בשר על צלחת ומניחים בצד. להפחית את החום בינוני, הוספת שמן צמחי יותר למחבת במידת הצורך. מערבבים ב 2 שיני שום, בצל ירוק, ובצל; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים שעועית ירוקה, מרק בשר, מיץ ליים, בזיליקום, נענע, פתיתי פלפל אדומים ופלפל. להחזיר בשר בקר sirloin למחבת ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מהחום וזרוק בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ