מוקפץ חזיר ומנגו
חזיר ומנגו מוקפץ לוקח בערך 16 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו כוללת 252 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם כרוב נאפה, קליפת תפוז, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כפית של 51%, וזה טוב. מתכונים דומים: סטייק שומשום מוקפץ, מוקפץ בקר וכרוב, ו מוקפץ בקר וברוקולי.
הוראות
מקום חזיר בין 2 גיליונות של פלסטיק לעטוף; קילו כדי 1/4-אינץ עובי באמצעות פטיש בשר או קטן כבד מחבת.
חותכים חזיר לרצועות בגודל 1/4 אינץ'.
מניחים רצועות בקערה; מפזרים קמח, זורקים למעיל.
שלב רוטב סויה ו -5 המרכיבים הבאים (דרך שום), תוך ערבוב עם מטרפה עד שעמילן התירס מתמוסס.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף שמן; מערבולת כדי מעיל.
מוסיפים חזיר; מערבבים 3 דקות או עד להשחמה.
מוסיפים תערובת רוטב סויה למחבת. מבשלים, תוך ערבוב מתמיד, 1 דקה או עד שהרוטב מתעבה.
מוסיפים כרוב; מבשלים 30 שניות.
מסירים מהאש. מערבבים מנגו.
מקשטים עם מנטה, אם תרצה, קליפת תפוז מגורד.