מוקפץ מטוגן בוק צ'וי עם טופו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מוקפץ צ'וי בוק עם טופו. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 374 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו גבעולי בוק צ'וי, עמילן תירס, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו טופו מוקפץ עם בוק צ'וי, מוקפץ מטוגן בוק צ'וי ומיזונה עם טופו, ו מוקפץ מטוגן בוק צ'וי ומיזונה עם טופו (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עלים מגבעולי בוק צ ' וי.
חותכים עלים לחתיכות 2 אינץ; לחתוך גבעולים לפרוסות אלכסוניות 1/4 אינץ ' (לא לשלב עלים וגבעולים).
חותכים טופו לפרוסות 1/4 אינץ'. מעיל טופו עם עמילן תירס.
חותכים שאלוט לפרוסות דקות.
חום ווק או מחבת 12 אינץ ' על חום גבוה.
להוסיף 2 כפות שמן צמחי; לסובב ווק לצד המעיל.
להוסיף 2 חתיכות טופו; לבשל 1 דקה, מפנה פעם אחת. חזור עם הנותרים טופו, הסרת טופו לפי הצורך. להחזיר טופו לווק.
להוסיף רוטב צדפות; לזרוק עד טופו מצופה באופן שווה.
להוסיף 2 כפות שמן צמחי; לסובב ווק לצד המעיל.
להוסיף שאלוט; מוקפץ 30 שניות.
מוסיפים גבעולי בוק צ ' וי ומלח; מוקפץ 1 דקה.
מוסיפים טופו ועלי בוק צ ' וי; מכסים ומבשלים 1 דקה.