מוקפץ עוף בוטנים
מוקפץ עוף בוטנים דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פרחי ברוקולי, סוכר חום, עד 3 שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 71%. נסו מוקפץ עוף בוטנים, מוקפץ עוף-בוטנים, ו מוקפץ עוף בוטנים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו 1/2 כוס מים, חמאת בוטנים, רוטב סויה וסוכר חום עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד. במחבת או בווק מטגנים שום בשמן למשך 30 שניות.
מוסיפים את העוף; מוקפץ במשך 5 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מוסיפים את הברוקולי; מוקפץ במשך 5 דקות.
מערבבים פנימה את תערובת חמאת הבוטנים; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד שהרוטב חלק והברוקולי פריך-רך.
שלב עמילן תירס ושאר המים עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים בהדרגה למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מגישים עם אורז או אטריות.