קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

מוקפץ שומשום בייבי בוק צ'וי

מוקפץ שומשום בייבי בוק צ'וי
מוקפץ שומשום בייבי בוק צ'וי עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 76 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שמן שומשום, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו מוקפץ בייבי בוק צ'וי עם גרידת לימון ושומשום, Zippy מוקפץ בייבי בוק צ'וי, ו מוקפץ בייבי בוק צ'וי עם שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ ולהשליך את תחתית מחוספס מהתינוק בוק צ ' וי. להפריד את העלים, לשטוף, יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
בייבי בוק צ ' ויבייבי בוק צ ' וי
2
בקערה קטנה, לשלב את רוטב הסויה, יין אורז, וסוגר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
יין אורזיין אורז
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לחמם ווק או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חרוז של מים רוחש מתאדה במגע.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את שמן הבוטנים ומערבלים למעייל את הקרקעית ואת הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
5
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר ומערבבים ומטגנים עד ארומטי, 20 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
6
מוסיפים את בוק צ ' וי ומערבבים במשך כ 2 דקות, עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
7
מוסיפים את תערובת רוטב הסויה ומבשלים עוד 30 שניות. כבה את החום, טפטוף עם שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
8
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם.
9
Reprinted with permission from The Chinese Takeout Cookbook by Diana Kuan, © 2012 Ballantine Books
10
דיאנה קואן (באנגלית: Diana Kuan) היא סופרת מזון ומדריכת בישול שלימדה בישול סיני בבייג ' ינג ובניו יורק. כתיבתה על מזון ונסיעות הופיעה בבוסטון גלוב, גורמה, מזון ויין, ופסק זמן בניו יורק, בין פרסומים אחרים. היא הופיעה בתוכנית המוקדמת של CBS ובתקשורת שידור אחרת. היא המחברת של הבלוג www.appetiteforchina.com יש לה יותר מ-6.5 מיליון צפיות, והיא מלמדת בישול סיני ב-Whole Foods ובמכון לחינוך קולינרי (ICE) בניו יורק, שם היא מתגוררת כיום.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated