מוקפץ שומשום בייבי בוק צ'וי
מוקפץ שומשום בייבי בוק צ'וי עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 76 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שמן שומשום, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו מוקפץ בייבי בוק צ'וי עם גרידת לימון ושומשום, Zippy מוקפץ בייבי בוק צ'וי, ו מוקפץ בייבי בוק צ'וי עם שום (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך את תחתית מחוספס מהתינוק בוק צ ' וי. להפריד את העלים, לשטוף, יבש לטפוח.
בקערה קטנה, לשלב את רוטב הסויה, יין אורז, וסוגר. תניח בצד.
לחמם ווק או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חרוז של מים רוחש מתאדה במגע.
מוסיפים את שמן הבוטנים ומערבלים למעייל את הקרקעית ואת הצדדים.
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר ומערבבים ומטגנים עד ארומטי, 20 עד 30 שניות.
מוסיפים את בוק צ ' וי ומערבבים במשך כ 2 דקות, עד פריך במכרז.
מוסיפים את תערובת רוטב הסויה ומבשלים עוד 30 שניות. כבה את החום, טפטוף עם שמן שומשום.
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם.
Reprinted with permission from The Chinese Takeout Cookbook by Diana Kuan, © 2012 Ballantine Books
דיאנה קואן (באנגלית: Diana Kuan) היא סופרת מזון ומדריכת בישול שלימדה בישול סיני בבייג ' ינג ובניו יורק. כתיבתה על מזון ונסיעות הופיעה בבוסטון גלוב, גורמה, מזון ויין, ופסק זמן בניו יורק, בין פרסומים אחרים. היא הופיעה בתוכנית המוקדמת של CBS ובתקשורת שידור אחרת. היא המחברת של הבלוג www.appetiteforchina.com יש לה יותר מ-6.5 מיליון צפיות, והיא מלמדת בישול סיני ב-Whole Foods ובמכון לחינוך קולינרי (ICE) בניו יורק, שם היא מתגוררת כיום.