מוקקה-תבשיל דגים ברזילאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1443 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פתיתי פלפל, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו מוקקה-תבשיל דגים ברזילאי, עבור מוקקה (תבשיל דגים ברזילאי), ו תבשיל דגים ברזילאי / מוקקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חתיכות דגים בקערה, מוסיפים את השום טחון ומיץ ליים, כך שהחתיכות מצופות היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
אבוקדו האס מעוך קלות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מפזרים בנדיבות בכל רחבי עם מלח ופלפל.שמור מקורר בעת הכנת שאר המרק.2 להכין אורז להגשה עם מרק: אם אתם מתכננים להגיש את המרק עם אורז, להתחיל על האורז.להביא כמה כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
3
מחממים כף אחת של שמן זית בסיר בינוני בחום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את הבצל קצוץ 1/2 ומבשלים, ערבוב, עד הבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות יותר, עד השום הוא ריחני.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
6
מוסיפים את האורז הלבן גלם ומערבבים מעיל לחלוטין עם שמן, בצל ושום.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
7
הוסף את המים הרותחים. (הסכום תלוי המותג שלך של אורז, לבדוק את החבילה. אם אין כמויות ניתנות, להוסיף 1 3/4 כוס מים עבור כל כוס אורז.) מערבבים 1 כפית מלח.להביא לרתיחה, ואז להנמיך את החום, לכסות, ולתת לבשל במשך 15 דקות, ולאחר מכן, להסיר מהחום עד מוכן לשרת עם המרק.3 להתחיל לבשל את הבצל, פלפל, עגבניות, בצל ירוק: במחבת גדולה מכוסה (כגון תנור הולנדי), מעיל את החלק התחתון עם כ 2 כף שמן זית וחום על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
סטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ירוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים כמה דקות עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיף את פלפל, פפריקה, פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
נוזל-אונקיות מים טריים
10
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. (לפחות כפית מלח.) מבשלים עוד כמה דקות, עד שפלפל הפעמון מתחיל להתרכך.מערבבים את העגבניות הקצוצות וירקות בצל. להביא לרתיחה ולבשל במשך 5 דקות, חשוף. מערבבים בכוסברה קצוצה.3
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ירוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
ירקות שכבה עם דגים, להוסיף חלב קוקוס: להשתמש בכפית גדולה כדי להסיר כמחצית הירקות (תוכל לשים אותם בחזרה).
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ממתק תמנון בריט
12
מורחים את הירקות הנותרים על החלק התחתון של המחבת כדי ליצור מיטה עבור הדגים. מסדרים את חתיכות הדגים על הירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מפזרים מלח ופלפל. לאחר מכן להוסיף בחזרה את הירקות שהוסרו בעבר, המכסה את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ממתק תמנון בריט
14
יוצקים חלב קוקוס על הדגים והירקות.4 מבשלים, לבשל, להתאים תבלינים: להביא מרק לרתיחה, להפחית את החום, לכסות, ולתת להתבשל במשך 15 דקות. לטעום ולהתאים תבלינים.ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר מלח (סביר), מיץ לימון או לימון, פפריקה, פלפל, או פתיתי צ ' ילי כדי לקבל את המרק לתיבול הרצוי לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.