מוקרם בטטה עם שזיפים מיובשים
מוקרם בטטה עם שזיפים מיובשים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 430 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קורנית, כרישה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: ניוקי בטטה, שזיפים מיובשים שיכורים ואמרטי., Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp, ו מוקרם בטטה.
הוראות
חמאה זכוכית 4 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה. ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מוסיפים את הכרישה ואת הקורנית ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד הכרישה לרכך, על 5 דקות. לחשוף ולבשל עד שכל נוזל התאדה.
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה, ואז מסירים מהחום.
מורחים שזיפים מיובשים בין יריעות ניילון נצמד ולהשתמש מערוך או מפצח בשר כדי לשטח אותם לעובי 1/4 אינץ'. מקלפים את תפוחי האדמה המתוקים וחותכים אותם בעובי 1/8 אינץ'. מסננים את הכרישות, שומרים את השמנת.
בקערה גדולה, לזרוק שלושה רבעים של תפוחי אדמה מתוקים פרוס עם כרישה ושזיפים מיובשים ומתבלים עם מלח ופלפל.
מורחים את תפוחי האדמה המתוקים בתבנית אפייה מוכנה ומסדרים את פרוסות הבטטה הנותרות על גבי דפוס דקורטיבי.
יוצקים את השמנת כרישה שמורה באופן שווה על תפוחי אדמה מתוקים.
מכסים את תפוחי האדמה בנייר קלף בחמאה ולאחר מכן לסכל ואופים במשך 45 דקות. לחשוף, לחץ על שכבות בטטה למטה מעט ואופים, חשוף, במשך 45 דקות יותר, או עד תפוחי אדמה מתוקים הם במכרז, מבעבע וחום זהוב.