קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות8
מגזין

מוקרם תפוחי אדמה Truffled

מוקרם תפוחי אדמה Truffled
מוקרם תפוחי אדמה Truffled יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 10 אוהדים. אם יש לכם קצפת, קורנית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. נסו מוקרם תפוחי אדמה Truffled, מחית תפוחי אדמה קצוץ, ו צרפתית בהבזק: מקרוני מוקרם Truffled (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 2 כוסות שמנת, טימין קצוץ, פלפל שחור, ו 3 שיני שום בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להוסיף הנותרים 2 שיני שום. כיסוי; מבשלים 5 דקות. מסננים קרם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים תנור ל 204°. חמאה 13x9x2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית. מסדרים 1/4 של תפוחי אדמה בשכבה אפילו בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מפזרים מלח ופלפל. לפזר 1/4 של פרוסות כמהין מעל. כפית 1/4 של שמנת מעל. חזור על 3 פעמים נוספות, מפזרים כל נוזל כמהין מצנצנות מעל שכבות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים 2 כוסות שמנת מעל. לחץ על תפוחי אדמה בחוזקה כדי קומפקטי. צלחת כיסוי בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים gratin 1 שעה. לחשוף ואופים עד העליון הוא חום, תפוחי אדמה הם במכרז, ובועות קרם עבה, כ 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.