קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

מוקרם תפוחי אדמה האולטימטיבי

מוקרם תפוחי אדמה האולטימטיבי
מוקרם תפוחי האדמה האולטימטיבי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 673 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שמנת כבדה, מלח ים ופלפל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: אולטימטיבי שלושה תפוחי אדמה מוקרמים בשר, Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה), ו Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
דק לגרוס את הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
4
חותכים את הבייקון לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
5
מניחים מחבת קטנה מעל חום בינוני נמוך ומטגנים את הבייקון, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הסר מחבת עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
7
מוסיפים 1 כף חמאה לשומן בייקון במחבת. כאשר הוא נמס להוסיף 1/2 השום ולתת לו מערבבים מהר עם כף עץ כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הכרוב ומעילים אותו עם החמאה. לאט לאט לתת לו לנבול.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
חמאהחמאה
9
תוסיף את הבייקון. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
בייקוןבייקון
מלחמלח
10
הסר מהחום ולהוסיף את רוב העירית, שומר קצת לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית
11
בנדיבות חמאה התחתון הצדדים של צלחת תבשיל avenproof.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
12
בקערה גדולה, לשלב את תפוחי האדמה, 1 1/2 כוסות שמנת, 1 כוס פרמזן, ואת השום שנותר, העונה עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. באמצעות הידיים, מניחים שכבה של תפוחי אדמה בצלחת התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
פרמזןפרמזן
תפוח אדמהתפוח אדמה
שוםשום
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
קערהקערה
13
מפזרים פרמזן וחוזרים עם 2 שכבות נוספות. כפית את תערובת הכרוב על גבי ולפזר אותו באופן שווה על תפוחי האדמה. מעל זה עם 2 שכבות יותר של תפוחי אדמה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
תפוח אדמהתפוח אדמה
כרובכרוב
מורחיםמורחים
14
יוצקים את קרם 1cup הנותרים על המנה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
15
מפזרים עם פרמזן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
16
צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
17
אופים במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
הסר רדיד ואופים במשך 30 דקות עד חום זהוב. השאירו במשך 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
19
מקשטים עם עירית טרייה.
מרכיבים שתצטרך
עירית טרייהעירית טרייה
20
* הערה של קוק: פורסים את תפוחי האדמה מיד לפני השימוש, כך שהם לא הופכים חומים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה