מוקרם תפוחי אדמה האולטימטיבי
מוקרם תפוחי האדמה האולטימטיבי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 673 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שמנת כבדה, מלח ים ופלפל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: אולטימטיבי שלושה תפוחי אדמה מוקרמים בשר, Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה), ו Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חותכים את הבייקון לחתיכות 1/2 אינץ'.
מניחים מחבת קטנה מעל חום בינוני נמוך ומטגנים את הבייקון, עד פריך.
הסר מחבת עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. תניח בצד.
מוסיפים 1 כף חמאה לשומן בייקון במחבת. כאשר הוא נמס להוסיף 1/2 השום ולתת לו מערבבים מהר עם כף עץ כדי לרכך.
מוסיפים את הכרוב ומעילים אותו עם החמאה. לאט לאט לתת לו לנבול.
תוסיף את הבייקון. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
הסר מהחום ולהוסיף את רוב העירית, שומר קצת לקישוט.
בנדיבות חמאה התחתון הצדדים של צלחת תבשיל avenproof.
בקערה גדולה, לשלב את תפוחי האדמה, 1 1/2 כוסות שמנת, 1 כוס פרמזן, ואת השום שנותר, העונה עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. באמצעות הידיים, מניחים שכבה של תפוחי אדמה בצלחת התבשיל.
מפזרים פרמזן וחוזרים עם 2 שכבות נוספות. כפית את תערובת הכרוב על גבי ולפזר אותו באופן שווה על תפוחי האדמה. מעל זה עם 2 שכבות יותר של תפוחי אדמה ופרמזן.
יוצקים את קרם 1cup הנותרים על המנה.
צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
הסר רדיד ואופים במשך 30 דקות עד חום זהוב. השאירו במשך 10 דקות לפני ההגשה.
* הערה של קוק: פורסים את תפוחי האדמה מיד לפני השימוש, כך שהם לא הופכים חומים.