מוקרם תפוחי אדמה וחלפיניו
תפוחי אדמה וחלפיניו גראטן יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. . אם יש לכם גבינת gruyere, מלח ופלפל טחון, פלפלים חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. וזה די טוב. נסו חלפיניו תפוח אדמה מוקרם, Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה), ו Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מורחים 1/4 של תפוחי אדמה פרוסים לתחתית התבשיל, ואחריו 1/3 של גבינת Gruyere, ועל 2 כפות של פלפלים חלפיניו טחון.
מפזרים מלח ופלפל. חזור על השכבות 2 פעמים נוספות; תבשיל העליון עם האחרון 1/4 של תפוחי אדמה פרוסים.
יוצקים את השמנת באופן שווה על התבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל יש השחמה ותפוחי האדמה רכים, על 1 1/2 שעות.