מוקרם תפוחי אדמה עם Chèvre
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? תפוחי אדמה מוקרמים עם Chèvre יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, chèvre, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: מוקרם תפוחי אדמה עם Chèvre, Sweet Potato-Chèvre Napoleons, ו לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה בשליש העליון. מעיל 8-by-8-inch תבנית אפייה עם חמאה; להפריש.
מניחים את תפוחי האדמה, שמנת, חלב, מלח, פלפל, מוסקט בסיר גדול על חום בינוני ומביאים לרתיחה עדינה. בעוד התערובת מתחממת, בעדינות לקפל את תפוחי האדמה מעת לעת. (זה צריך לקחת בערך 15 דקות עבור תערובת תפוחי אדמה להגיע לרתיחה עדינה.)
הסר את הסיר מהחום.באמצעות כפית מחוררת, להעביר חצי תפוחי אדמה לתבנית אפייה מוכנה ולסדר אותם בשכבה אפילו.
מפזרים חצי מהכבד. חזור עם תפוחי האדמה הנותרים chèvre. לאט לאט לשפוך את כל תערובת קרם חם על תפוחי האדמה. לפזר את חתיכות חמאה על גבי.
אופים עד תפוחי האדמה במכרז כאשר פירסינג עם קצה הסכין ואת החלק העליון הוא חום זהוב תוסס, על 45 עד 50 דקות.
הסר מהתנור ולתת לשבת לפחות 10 דקות לפני ההגשה.