מורטון תומפסון הודו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1310 קלוריות, 132 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכו לחנות ותרימו כוסברה טחונה, שיני שום, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו שרימפס בסטקייה של מורטון אלכסנדר, עוגת הגזר של גברת תומפסון, ו תוצרת בית למוני הודו מלאי Jalapeno הודו מרק אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 260°. קוצצים קנס את טורקיה שמורות fat.In סיר קטן להגדיר על חום מתון, לשלב את השומן השמור עם 1/2 כוס המים; להביא לרתיחה ומבשלים עד שכל המים התאדו ורק שומן ברור חתיכות קטנות של מוצק להישאר.שמור שומן למילוי.מתבלים את פנים תרנגול ההודו במלח ופלפל.לשפשף את העור בכל רחבי עם שמן העונה עם מלח ופלפל.הכינו את הקרביים לנוזל השפריץ. מביאים לרתיחה ומבשלים כל הזמן אתה עבור basting.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שומן טורקיה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הוסף עוד מים לפי הצורך.בשר
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
1
שלב את כל החומרים שצוינו לעיל.הכנת קערה של פירורי לחם ובשר מבושל mixture.In קערה גדולה מאוד משלבת מרכיבים מכל שלוש הקערות המפורטות לעיל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים אותו היטב. (כפי שמורטן אמר,"
3
מערבבים אותו עם הידיים.
4
תערבב את זה עד שהזרועות והידיים שלך יכאבו. אז תערבב את זה עוד קצת. עכשיו לזרוק אותו מספיק כך שזה לא עוד מסה בצקי.").באופן רופף דברים טורקיה.דברים חלל הצוואר ולתפור סגרו את הפתחים.קשור רגליים together.In קערה נפרדת: לעשות את הדבק עם החומרים המפורטים לעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
שלב את כל החומרים עבור הדבק בקערה, הוספת מספיק קמח כדי ליצור עבה paste.In מחבת צלייה פתוחה גדולה עם מתלה: לסדר את צד השד טורקיה למטה על מתלה יושב במחבת צלייה רדודה.הערה: ללא הרף להוסיף מים לתחתית מחבת צלייה כך טיפות לא לעשן ולהגדיר את אזעקת העשן שלך! אני לא חושב שמורטון היה צריך לדאוג בקשר לזה, אבל אנחנו חייבים!מחממים תנור ל 50
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
שים את ההודו בתנור וצלה אותו במשך 15 דקות, או עד השחמה.הפעל אותו השד בצד מעלה צלוי במשך 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מהתנור.עכשיו שזה נחמד וחום, באמצעות מאפה או מברשת צבע מעיל טורקיה לחלוטין עם הדבק-בכל פינה וסדק.הפחת את טמפרטורת התנור ל 163°.To הנוזל רותח, ממשיכים להוסיף סיידר ומים ומפחיתים עד שכל הסיידר מתווסף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר מהחום אבל להתחמם על גבי תנור. * זהו נוזל השפכים שלך.צולים את הציפור, צולים אותה לעתים קרובות, (המתכון המקורי אומר כל 15 דקות) במשך 4 1/2 עד 5 שעות, או עד מדחום בשר מיידי קורא 180 עד 185 בירך; 170 בשד ו 160 במילוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
תן לנוח לפחות 15 עד 20 דקות, לפני קילוף משם קרום / עור.הפוך רוטב כרגיל.