מזרח-מערב מוקפץ
אם יש לך כשעה ו-40 דקות לבלות במטבח, ייתכן ש-East-West Stir-Fry יהיה מתכון יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא חלב לנסות. תמורת 3.28$ למנה , תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -38 גרם חלבון , 23 גרם שומן , ובסך הכל 880 קלוריות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם שמן בוטנים, רוטב סויה, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 76% . הציון הזה מוצק. לאטקס; לביבות ירקות מטוגנות מאירופה ומהמזרח התיכון , קרלה פרייג/טיגון דלעת ושרימפס אסייתי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
על נייר שעווה, מעצבים את בשר הבקר הטחון ל-7 אינץ'. מְרוּבָּע. בעזרת סכין גדולה, חותכים בשר בקר ל-1-in. קוביות.
מחממים 1 כף שמן במחבת על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים מחצית מקוביות הבקר. מטגנים כ-3 דקות או עד שלא נשאר ורוד.
מוציאים את בשר הבקר ושומרים חם; חזור על שאר קוביות הבקר.
מחממים את השמן הנותר במחבת; מוקפצים בצל, סלרי, גזר, שעועית, ערמוני מים ופטריות למשך 2 דקות.
להוסיף מרק; להפחית את החום. מכסים ומאדים 2-3 דקות תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים דבש ורוטב סויה.
ממיסים עמילן תירס במים; להוסיף למחבת. מחזירים את הבשר למחבת.
מניחים תרד על תערובת בשר/ירקות; מכסים ומאדים במשך דקה. מערבבים פנימה תרד.