מחבת אננס הפוך עוגה
עוגת אננס מחבת הפוכה עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, סוכר חום, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת מחבת אננס הפוכה, מחבת אננס הפוך עוגה, ו עוגת אננס מחבת הפוכה.
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
חום 6 כפות חמאה ב 10 אינץ ' מחבת ברזל יצוק מעל חום גבוה בינוני עד מותך. מערבבים בסוכר חום ומבשלים עד קרמל, כ 4 דקות.
להניח טבעות אננס במעגלים חופפים כדי לכסות את פני השטח של מחבת. תניח בצד.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, ומלח. בקערה גדולה, קרם יחד הנותרים 6 כפות חמאה וסוכר עם כף עץ או מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 4 דקות. הכה בביצים אחד בכל פעם. מקציפים וניל 1/2 כפות רום.
מוסיפים חצי מרכיבים יבשים לקערה ומכים לשלב.
מוסיפים מרכיבים יבשים שנותרו לקערה ומכים עד רק בשילוב.
יוצקים הבלילה על אננס משטח חלק עם מרית.
מעבירים לתנור ואופים עד שבוחן עוגות יוצא נקי, כ -40 דקות.
תן לעוגה להתקרר במשך 5 דקות במחבת, ולאחר מכן הפוך על צלחת.
מפזרים רום שנותר על עוגה.