מחבת ארטישוק עוף
מחבת ארטישוק עוף יכולה להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 208 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, מרק עוף, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: מחבת ארטישוק עוף, מחבת עוף ארטישוק, ו מחבת פסטה ארטישוק עוף.
הוראות
מפזרים עוף במלח ופלפל. במחבת טפלון גדולה מבשלים עוף בשמן על אש בינונית-גבוהה למשך 3 דקות מכל צד.
בקערה גדולה שלבו את המרק, לבבות הארטישוק, הזיתים, האורגנו ומיץ הלימון; הוסף למחבת. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 4-6 דקות או עד שמיצי עוף מתבהרים.