מחבת בירה ובייקון בורגר
מתכון בירה בורגר בייקון מחבת יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בסביבה 30 דקות. מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. גשו לסופר וקנו חלב, חלפיניו צ'ילי, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: בייקון בורגר כרוב מערבבים מחבת צלחת, בייקון בורגר כרוב מערבבים מחבת צלחת, ו שבוע ההמבורגר של ניו יורק: בייגלה בורגר עם גבינת בירה.
הוראות
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חום; לנקז.
מערבבים בחלב, מים חמים, בירה, פסטה לא מבושלת ותערובת רוטב (מקופסת ההמבורגר הלפר).
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
להפחית את החום; לכסות ומבשלים כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פסטה הוא רך.
למעלה עם 1/2 כוס הגבינה, בייקון ובצל.
מפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינה על גבי. כיסוי; תן לעמוד 5 דקות (רוטב יעבה כפי שהוא עומד).