מחבת בקר Picadillo עם רוטב אגוז
בשר בקר מחבת Picadillo עם רוטב אגוז יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-40 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 50 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, בקר טחון, צ'ילי פובלנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: מחבת Picadillo, Chorizo ובשר Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), ו סטייק בקר מחבת עם רוטב אבוקדו.
הוראות
רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 3 דקות. או עד בצל רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים בשר; לבשל 8 עד 10 דקות. או עד השחמה, ערבוב מדי פעם.
מערבבים תפוחי אדמה, צ ' ילי ורוטב עגבניות; כיסוי. מבשלים על חום בינוני-נמוך 15 דקות.
בינתיים, למזג מרכיבים שנותרו בבלנדר עד מעורבב היטב.
מגישים כפיות על תערובת בשר.