מחבת בקר ואורז איטלקית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 380 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם בשר בקר טחון, פלפל, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: מחבת שרימפס ואורז איטלקית קלה, מחבת אורז איטלקית עם קישואים, נקניק ועגבניות מיובשות, ו בקר טאקו אורז מחבת.
הוראות
1
במחבת 12 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה עד כמעט פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בשר בקר, בצל, פלפל, שום ומלח; מבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מערבבים במים, עגבניות, זיתים ותבלינים איטלקיים; חום לרתיחה. מערבבים באורז. להפחית את החום בינוני; לכסות ומבשלים על 5 דקות או עד אורז הוא רך.