קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

מחבת בקר סלסה בסיר אחד

מחבת בקר סלסה בסיר אחד
צריך מתאבן חלב חינם? מחבת בקר סלסה בסיר אחד יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. גשו לסופר וקנו את גבינת tex mex, בצל ירוק, ארוחת ערב עם תוספת מקרוני וגבינה מוקרמים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. . נסו מחבת בקר סלסה בסיר אחד, מחבת בקר וסלסה, ו מחבת בקר סלסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשר חום במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; ניקוז. חזור למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים מים, סלסה ומקרוני; מערבבים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; כיסוי. מבשלים 10 דקות או עד מקרוני הוא רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
Dientes De AjoDientes De Ajo
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מוסיפים רוטב תירס וגבינה
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
מערבבים; מערבבים. מבשלים 2 דקות או עד מחומם דרך.
5
למעלה עם גבינה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

רוזה מבעבעת ויין מוגז הם הבחירה הראשונה שלי לרוטב טבילה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Kir-Yianni Akakies סודה רוזה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
Kir-Yianni Akakies נוצץ עלה
Kir-Yianni Akakies נוצץ עלה
צבע ורוד בהיר עמוק. בועות שופעות מדי המציינות את הריחות הנפלאים של Xinomavro. זוג מעולה עם מטבח ים תיכוני, מנות מתובלות של המטבח האסייתי ודגים שמנוניים. ניתן ליהנות ממנו גם כאפריטיף או אחרי ארוחה.