מחבת הטוגנים של קלי
התבנית המטוגנת של קלי יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. אם יש לכם פירורי לחם איטלקי מתובל, שמן זית, אמנון וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית נסו צדפות מטוגנות של קלי, גיליון בריא פאן Tilapian וירקות + ארוחה-Prep, ו סטייק העוף המטוגן של טום וקלי! (מתכונים דומים).
הוראות
שים פירורי לחם בצלחת רדודה.
לחץ בעדינות על פילה אמנון לפירורי לחם למעיל. לזרוק בעדינות בין הידיים כך כל פירורי לחם שלא תקוע יכול ליפול משם.
מניחים את אמנון בפירורי לחם על צלחת תוך כדי פירורי לחם את השאר; לא מחסנית.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מבשלים אמנון בשמן חם עד חום זהוב, כ 4 דקות לכל צד.
למעלה כל פילה עם סלסה; לבשל במיקרוגל כדי לקבל את סלסה חם, על 15 שניות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.