זקוקים למנה עיקרית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית וראשונית? מחבת הליבוט קארי יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 23 גרם חלבון ו-12 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. תמורת $4.53 למנה, מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם עגבניות משומרות, פילה הליבוט, אבקת קארי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונקולרי של 81%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: הליבוט בגריל בקארי ללא גלוטן, הליבוט עם תפוחי אדמה מחבת, והליבוט מחבת סלסה.
הוראות
1
מפזרים פילה עם מלח; מעיל עם קארי. במחבת טפלון גדולה מצופה בתרסיס בישול, פילטים חומים ב-1 כף שמן; להסיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
באותה מחבת מטגנים את הבצל בשמן הנותר במשך דקה. מערבבים פנימה את העגבניות, מיץ הליים, קליפת הליים והג'ינג'ר. להביא לרתיחה. מחזירים פילטים למחבת; מכסים ומבשלים במשך 10-12 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. הריזלינג היבש של Louis Guntrum עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לואיס גונטרום ריזלינג יבש
לריזלינג היבש של לואיס גונטרום 2016 יש ניחוח עדין של אפרסקים לבנים, משמש ואגסים עסיסיים. תחושת פה מרשימה, וטעמים מתמשכים. הריזלינג הקלאסי בהבעה ובאלגנטיות.