מחבת חזיר עם סלסה אננס-ג'ינג'ר
המתכון מחבת חזיר עם אננס-ג'ינג'ר סלסן מוכן בערך 11 דקות והוא בהחלט סופר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. למנה העיקרית הזו יש 137 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו תוספת רזה, ג'ינג'ר, מיץ אננס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 50%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: חזיר מחבת וסלסת אננס חמה, סלסה אננס-ג'ינג'ר-הבנרו, ו סלמון עם סלסה אננס ג'ינג'ר.
הוראות
מניחים מחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים חזיר ומבשלים 1 עד 2 דקות מכל צד או עד לחימום יסודי.
שלב אננס ו -4 המרכיבים הבאים בקערה קטנה; מגישים עם חזיר.
הערה: ניתן להחליף פיסות אננס משומרות באננס טרי.
מסננים פיסות, ושומרים 2 כפות מיץ למתכון.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
ניתן לזווג מקסיקני עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דראפייר ברוט טבע אנדר & מישל פינו נואר אפס מינון. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -60 דולר לבקבוק.
![דראפייר ברוט טבע אנדר. ומישל פינו נואר אפס מינון]()
דראפייר ברוט טבע אנדר. ומישל פינו נואר אפס מינון
עבור אוהבי תחושות טהורות יצרנו 100% פינו נואר קובלה ללא מינון. הוא מכיל רק את שאריות הסוכר הטבעיות של היין בפחות מ -2 גרם לבקבוק. יתר על כן, השימוש במינימום מוחלט של גופרית מעניק ליין את החופש לבטא את עצמו לחלוטין. על האף יש פרי פריך ובאותו זמן בשלים. על החיך הוא זקוף וטהור, עם עדינות ורעננות בשפע.זהב ורמיליון בצבע. האף של ענבים שחורים טריים, של פירות אדומים, לבנים והדרים. חיך בשפע עם בשר אפרסק כרם וזר עשבי תיבול ארומטיים. תווים חריפים קטנים בגימור. שמפניה דקה וסרוגה היטב של טוהר רב.אידיאלי כמו אפריטיף. הליווי המושלם למאכלי ים, סשימי או אפילו גבינת עזים רכה.