מחבת ירקות האביב
מחבת ירקות האביב נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 62 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 20 דקות. אם יש לך מיץ לימון, פלפל, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור אביב. מתכונים דומים: מחבת שרימפס האביב, פרגית במחבת, ו מחבת פסטה קטיפת עוף באביב.
הוראות
מקלפים גזר, לחתוך את צמרות עד בתוך 1 אינץ ' של גזר; לחתוך חצי לאורכו.
מניחים 1/4 כפית מלח בסיר גדול של מים; מביאים לרתיחה.
מוסיפים גזר ואפונה; מבשלים 3 דקות או עד פריך-מכרז.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים ירקות, ומבשלים 1 דקה, ערבוב מעיל. מערבבים הנותרים 1/2 כפית מלח, טרגון, ופלפל; לבשל 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים בקליפה ומיץ.