קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

מחבת מטוגן פרטרידג'עם שעורה עדינה, אפונה ותבשיל חסה

מחבת מטוגן פרטרידג'עם שעורה עדינה, אפונה ותבשיל חסה
מחבת מטוגן פרטרידג'עם שעורה פנינה עדינה, שעועית ותבשיל חסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 804 קלוריות. אם יש לכם partridges, אפונה, שעורה פנינהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו תבשיל ירקות קארי W / שעורה ושקדים פנינה, פילאף שעורה עם בצל פנינה, ו שעורה פנינה עם אפונה ואדממה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את שעורת הפנינה במים רותחים, מלוחים במשך כ 50 דקות, או עד רך אבל עדיין עם ביס קטן, ולאחר מכן לנקז ולהשאיר קיטור יבש.
מרכיבים שתצטרך
שעורה פנינהשעורה פנינה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
לאחר מכן, מחממים גוש שמן זית במחבת ומוסיפים את הבצל וקמצוץ מלח. מבשלים לאט על אש נמוכה במשך כ 10 דקות, ללא צביעה יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את השעורה והאפונה. מכסים עם המניה ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
על הלוח, מועכים את הקמח והחמאה יחד עם מזלג עד שיש לך משחה. זה נקרא "beurre manie" וזה דרך מצוינת עיבוי תבשילים או רטבים מבלי לעורר את הקמח ישירות, אשר יכול לתת לך גושים. מערבבים חצי מהמשחה לתוך האפונה והשעורה וממשיכים להתבשל עד שהנוזל מתחיל להתעבות. אם, אחרי 5 דקות, זה לא עבה מספיק, להוסיף עוד קצת של manie beurre שלך. מה שאתה רוצה להשיג הוא מרק חלק כמשי. המשך להרתיח עוד 10 דקות, הוספת מלאי נוסף קטן אם זה נעשה יבש מדי, בזמן שאתה מבשל partridges שלך.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
שים קצת שמן זית במחבת אחרת. מתבלים את רגלי החוג במלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת. (הרגליים נכנסות ראשונות כי הן קשות יותר מהשדיים וצריכות זמן רב יותר כדי לבשל.) לנער אותם על, לאחר כמה דקות, כאשר הם מוזהבים קלות, להוסיף את חתיכות בייקון ומערבבים בעדינות כדי לעצור אותם לתפוס על הקרקעית. בינתיים, להניח את השדיים חוגלה החוצה, מפזרים על הקורנית הקצוצה ולחץ על שני הצדדים עם קמצוץ טוב של תיבול. כאשר הבייקון הוא זהב קל, לדחוף אותו לצד 1 של המחבת עם הרגליים partridge ולהניח את השדיים ב, צד העור למטה. מבשלים במשך 4 דקות, ואז מסתובבים ומבשלים בצד השני לרגע כדי לתת לך עור פריך ובשר לח. אתה יכול לבשל אותם במשך זמן רב יותר אם אתה אוהב את הבשר שלך עשוי היטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
PartridgePartridge
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
סוכר אדום גססוכר אדום גס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
כאשר השדיים נעשים, לטעום את מרק השעורה ולהתאים את התיבול, ולאחר מכן מערבבים את החסה ואת ארוגולה - הם צריכים רק דקה בערך כדי לבשל.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
שעורהשעורה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
7
מגישים את השעורה, אפונה וחסה עם שדיים ורגליים partridge על גבי ומפזרים חתיכות בייקון. כפית מיצי מרק מעל. בישול ביתי יפה!
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
PartridgePartridge
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
שעורהשעורה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים