קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

מחבת מטוגן פרטרידג'עם שעורה עדינה, אפונה ותבשיל חסה

מחבת מטוגן פרטרידג'עם שעורה עדינה, אפונה ותבשיל חסה
מחבת מטוגן פרטרידג'עם שעורה פנינה עדינה, שעועית ותבשיל חסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 804 קלוריות. אם יש לכם partridges, אפונה, שעורה פנינהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו תבשיל ירקות קארי W / שעורה ושקדים פנינה, פילאף שעורה עם בצל פנינה, ו שעורה פנינה עם אפונה ואדממה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את שעורת הפנינה במים רותחים, מלוחים במשך כ 50 דקות, או עד רך אבל עדיין עם ביס קטן, ולאחר מכן לנקז ולהשאיר קיטור יבש.
מרכיבים שתצטרך
שעורה פנינהשעורה פנינה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
לאחר מכן, מחממים גוש שמן זית במחבת ומוסיפים את הבצל וקמצוץ מלח. מבשלים לאט על אש נמוכה במשך כ 10 דקות, ללא צביעה יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את השעורה והאפונה. מכסים עם המניה ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
על הלוח, מועכים את הקמח והחמאה יחד עם מזלג עד שיש לך משחה. זה נקרא "beurre manie" וזה דרך מצוינת עיבוי תבשילים או רטבים מבלי לעורר את הקמח ישירות, אשר יכול לתת לך גושים. מערבבים חצי מהמשחה לתוך האפונה והשעורה וממשיכים להתבשל עד שהנוזל מתחיל להתעבות. אם, אחרי 5 דקות, זה לא עבה מספיק, להוסיף עוד קצת של manie beurre שלך. מה שאתה רוצה להשיג הוא מרק חלק כמשי. המשך להרתיח עוד 10 דקות, הוספת מלאי נוסף קטן אם זה נעשה יבש מדי, בזמן שאתה מבשל partridges שלך.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
שים קצת שמן זית במחבת אחרת. מתבלים את רגלי החוג במלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת. (הרגליים נכנסות ראשונות כי הן קשות יותר מהשדיים וצריכות זמן רב יותר כדי לבשל.) לנער אותם על, לאחר כמה דקות, כאשר הם מוזהבים קלות, להוסיף את חתיכות בייקון ומערבבים בעדינות כדי לעצור אותם לתפוס על הקרקעית. בינתיים, להניח את השדיים חוגלה החוצה, מפזרים על הקורנית הקצוצה ולחץ על שני הצדדים עם קמצוץ טוב של תיבול. כאשר הבייקון הוא זהב קל, לדחוף אותו לצד 1 של המחבת עם הרגליים partridge ולהניח את השדיים ב, צד העור למטה. מבשלים במשך 4 דקות, ואז מסתובבים ומבשלים בצד השני לרגע כדי לתת לך עור פריך ובשר לח. אתה יכול לבשל אותם במשך זמן רב יותר אם אתה אוהב את הבשר שלך עשוי היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
PartridgePartridge
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
סוכר אדום גססוכר אדום גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
כאשר השדיים נעשים, לטעום את מרק השעורה ולהתאים את התיבול, ולאחר מכן מערבבים את החסה ואת ארוגולה - הם צריכים רק דקה בערך כדי לבשל.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
שעורהשעורה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
7
מגישים את השעורה, אפונה וחסה עם שדיים ורגליים partridge על גבי ומפזרים חתיכות בייקון. כפית מיצי מרק מעל. בישול ביתי יפה!
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
PartridgePartridge
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
שעורהשעורה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים