מחבת מטוגן פרטרידג'עם שעורה עדינה, אפונה ותבשיל חסה
מחבת מטוגן פרטרידג'עם שעורה פנינה עדינה, שעועית ותבשיל חסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 804 קלוריות. אם יש לכם partridges, אפונה, שעורה פנינהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו תבשיל ירקות קארי W / שעורה ושקדים פנינה, פילאף שעורה עם בצל פנינה, ו שעורה פנינה עם אפונה ואדממה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את שעורת הפנינה במים רותחים, מלוחים במשך כ 50 דקות, או עד רך אבל עדיין עם ביס קטן, ולאחר מכן לנקז ולהשאיר קיטור יבש.
לאחר מכן, מחממים גוש שמן זית במחבת ומוסיפים את הבצל וקמצוץ מלח. מבשלים לאט על אש נמוכה במשך כ 10 דקות, ללא צביעה יותר מדי.
מוסיפים את השעורה והאפונה. מכסים עם המניה ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
על הלוח, מועכים את הקמח והחמאה יחד עם מזלג עד שיש לך משחה. זה נקרא "beurre manie" וזה דרך מצוינת עיבוי תבשילים או רטבים מבלי לעורר את הקמח ישירות, אשר יכול לתת לך גושים. מערבבים חצי מהמשחה לתוך האפונה והשעורה וממשיכים להתבשל עד שהנוזל מתחיל להתעבות. אם, אחרי 5 דקות, זה לא עבה מספיק, להוסיף עוד קצת של manie beurre שלך. מה שאתה רוצה להשיג הוא מרק חלק כמשי. המשך להרתיח עוד 10 דקות, הוספת מלאי נוסף קטן אם זה נעשה יבש מדי, בזמן שאתה מבשל partridges שלך.
שים קצת שמן זית במחבת אחרת. מתבלים את רגלי החוג במלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת. (הרגליים נכנסות ראשונות כי הן קשות יותר מהשדיים וצריכות זמן רב יותר כדי לבשל.) לנער אותם על, לאחר כמה דקות, כאשר הם מוזהבים קלות, להוסיף את חתיכות בייקון ומערבבים בעדינות כדי לעצור אותם לתפוס על הקרקעית. בינתיים, להניח את השדיים חוגלה החוצה, מפזרים על הקורנית הקצוצה ולחץ על שני הצדדים עם קמצוץ טוב של תיבול. כאשר הבייקון הוא זהב קל, לדחוף אותו לצד 1 של המחבת עם הרגליים partridge ולהניח את השדיים ב, צד העור למטה. מבשלים במשך 4 דקות, ואז מסתובבים ומבשלים בצד השני לרגע כדי לתת לך עור פריך ובשר לח. אתה יכול לבשל אותם במשך זמן רב יותר אם אתה אוהב את הבשר שלך עשוי היטב.
כאשר השדיים נעשים, לטעום את מרק השעורה ולהתאים את התיבול, ולאחר מכן מערבבים את החסה ואת ארוגולה - הם צריכים רק דקה בערך כדי לבשל.
מגישים את השעורה, אפונה וחסה עם שדיים ורגליים partridge על גבי ומפזרים חתיכות בייקון. כפית מיצי מרק מעל. בישול ביתי יפה!