מחבת מתוקה Sirloin
מחבת מתוקה Sirloin יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 189 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, דבש, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מחבת חמה עוטפת Sirloin עם גבינה כחולה, סינטה צרובה ברוטב בלסמי מתוק, ו חמוץ מתוק סינטה מוקפץ עם מחית תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים ו 2 כפיות שום טחון בתיק מקפיא פלסטיק גדול zip-top; להוסיף בשר בקר. לאטום וללחוץ למעיל. תרגע 30 דקות.
סאוט שנותר 1 כפית שום טחון בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד למכרז.
מוסיפים תערובת בשר; מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 3 עד 5 דקות או במידה הרצויה של doneness. (לא לבשל יתר על המידה או בשר יישרף.)
מגישים עם אורז וירקות, אם תרצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.