מחבת סלמון צרוב על ארוגולה התינוק
Pan צרוב סלמון על תינוק ארוגולן הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך שמן זית, מלח ופלפל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון צרוב על תרד תינוק, סלמון צרוב על תרד תינוק, ו סלמון מבושל וארוגולה התינוק.
הוראות
מניחים את פילה הסלמון בקערה רדודה. לזרוק היטב עם מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל.
מבשלים את הסלמון, העור למטה במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה במשך 2 עד 3 דקות, רועד את המחבת בזהירות להרים את הסלמון עם מרית כדי לשחרר אותו מהמחבת.
להפחית את החום בינוני. מכסים את המחבת ומבשלים עד הסלמון מבושל דרך, 3 עד 4 דקות יותר. העור צריך להיות פריך הבשר בינוני נדיר.
בינתיים, לשלב את ארוגולה, עגבניות ובצל בקערה. ממש לפני ההגשה, מתבלים במלח ופלפל וטפטוף עם שמן וחומץ. לזרוק היטב.
ראה ניתוח נתוני תזונה של מתכון זה "
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.