מחבת סלמון צרוב עם שמנת חמוצה ושמיר
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? מחבת סלמון צרוב עם שמנת חמוצה שמיר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 545 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמנת, חזרת, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 33 דקות. מתכונים דומים: סלמון צרוב עם שום שמיר שמנת חמוצה, סלמון מבושל עם רוטב שמנת חמוצה שמיר, ו המבורגרים סלמון עם שמנת חמוצה-רוטב שמיר.
הוראות
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ומניחים על אש בינונית. כאשר חם, מוסיפים את הפילה לצד העור המחבת למטה; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך 5 דקות עד העור הוא נחמד וחום. הפוך את הדג ומבשל במשך 3 דקות בצד השני. להתחמם בזמן הכנת הרוטב.
בקערה קטנה להקציף יחד שמנת חמוצה, שמיר, מיץ לימון, שאלוט, פתיתי פלפל אדום חזרת. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים את הרוטב על סלמון צרוב המחבת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.