מחבת-סלמון צרוב עם תמצית אננס קארי
אם יש לכם זנגביל טחון, שמן צמחי, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מחבת סלמון צרוב על תרד בקארי תאילנדי, סלמון צרוב במחבת עם אננס-Jalapeno להתענג, ו סלמון צרוב מחבת עם רוטב שמנת Cilantro סיד (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 5 דקות.
הסר מהחום; תן להתקרר מעט.
מניחים תערובת אננס בבלנדר, ולעבד עד חלקה. מערבבים בפלפל סדוק. תניח את אננס אסנס בצד.
הסר את העור סלמון, ומפזרים מלח באופן שווה על פילה.
מערבבים קינמון הבא 6 מרכיבים (קינמון דרך ג ' ינג ' ר). לשפשף צד אחד של כל פילה עם תערובת תבלינים.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים סלמון, תבלין בצד למטה, ומבשלים 4 דקות בכל צד או עד פתיתי סלמון בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.