מחבת עוף באביב
מחבת עוף באביב עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי נענע, מלח, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 90%. מתכונים דומים: מחבת עוף באביב, לזניה מחבת צמחונית באביב, ו לזניה מהירה ופשוט באביב מחבת לזניה עם בעיטה ים תיכונית.
הוראות
מחממים מחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני.
מפזרים רצועות עוף במלח ופלפל.
מחבת טפטוף עם 2 כפות שמן זית.
הוסף עוף; לבשל עד השחמה בצד 1. להפוך עוף; להוסיף אספרגוס, פול ומרק. מבשלים עד העוף הוא כבר לא ורוד במרכז ואספרגוס הוא פריך במכרז.
בינתיים, במעבד מזון, מניחים את כל החומרים פסטו מנטה למעט שמן זית. כיסוי; תהליך עם פולסים on / off עד בשילוב. בעוד המעבד פועל, לשפוך 1/2 כוס שמן זית זרם יציב, עיבוד עד תערובת דומה פסטו.
להוסיף radicchio ו מנטה פסטו; לזרוק היטב לשלב.