מחבת עוף ואורז עם פלפלים ובצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף מחבת ואורז עם פלפלים ובצל. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 958 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פלפל חלפיניו, שמן זית, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. נסו מחבת מתובלת זיטי עם פלפלים ובצל, נקניק איטלקי מחבת, פלפלים ובצל, ו מחבת-ביצים עלומות עם פלפלים מטוגנים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את העוף, העור בצד למטה ומבשלים מבלי לזוז עד השחמה היטב, 7 עד 9 דקות, להעיף ולבשל עד השחמה בצד השני, 3 עד 4 דקות.
הסר את העוף ומניח על צלחת.
יוצקים שומן עד 1 כף נשאר. באותו מחבת, להוסיף את הפלפלים, בצל, חלפיניו עם קמצוץ של מלח. לבשל, ערבוב, עד שהתרכך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את האורגנו ומבשלים עד ריחני, כ 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את האורז, שעועית, תירס, מים או מרק. לקנן את העוף בחזרה על גבי ולהביא את הנוזל לרתיחה ולאחר מכן להנמיך את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה. מכסים ומבשלים עד שהאורז והעוף מסיימים לבשל, 15 עד 20 דקות. למעלה עם גבינה וכוסברה ומגישים עם פלחי לימון.