קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

מחבת פולנטה וטופו

מחבת פולנטה וטופו
מחבת פולנטאן וטופו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 171 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עגבניות מיובשות, רוטב סויה, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. מן ההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו ירקות לימון ומחבת פולנטה, נקניק מחבת אחת ופולנטה פרמזן, ו מחבת פולנטה כרוב עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את העגבניות בקערה ושופכים עליהן מים רותחים. להפריש עד רך. כאשר הם רכים, לנקז את המים ולחתוך כל עגבניה לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים את רוטב הסויה, מים, שום וחומץ בלסמי יחד.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
חותכים את הטופו לחצי לאורכו, וחותכים כל חצי לתוך מלבנים 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
4
שים את טופו לתוך שקית ziplock, לשפוך את המרינדה על זה, ולהפוך בעדינות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
5
תן לזה להשרות בזמן שאתה מכין את בוק צ ' וי ופולנטה.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
6
חותכים את הקצה של כל ראש של בוק צ ' וי כך הגבעולים מופרדים לשטוף אותם היטב כדי להסיר את כל הלכלוך ואת חצץ. חותכים את הגבעולים והעלים לפרוסות עבות 1/4 עד 1/2 אינץ'. להפריש עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
7
חותכים את הפולנטה לפרוסות 1/2 אינץ ' וחותכים כל פרוסה לתוך 4 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
8
מחממים מחבת שאינה מקל (ריסוס קל עם שמן זית, אם אתה מודאג דבק); ברגע שהוא חם, להוסיף את הפולנטה בשכבה אחת. מבשלים עד משחימים קלות בצד אחד, ולאחר מכן להתהפך ולשחום את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
הסר מהמחבת ולהניח בצד. שמור על המחבת חמה. הרם את הטופו מתוך המרינדה ומניח אותו במחבת החמה. מבשלים עד רק מתחיל חום ולאחר מכן להפוך אותו.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
10
שים את בוק צ ' וי על גבי טופו ויוצקים את מרק הירקות, אורגנו, בזיליקום, ומרינדה שמורות על הירוקים. מכסים בחוזקה ואדים עד שהירוקים מתחילים לנבול. מערבבים את עגבניות מיובשות פולנטה ומבשלים, מכוסה, רק מספיק זמן עבור הגבעולים כדי לקבל רך-פריך, על 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ירוקירוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
11
מוסיפים פלפל שחור טחון טרי לפי הטעם, ומגישים עם חומץ בלסמי נוסף ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)