מחבת פריטטה האביב עם אספרגוס גבינת עיזים
גשו לסופר וקנו פלפל סראנו, שמן זית, 2 בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן צמחוני וקטוגני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: פריטטה פסחא עם אספרגוס, גבינת עיזים, עשבי תיבול האביב, אספרגוס גבינת עיזים פריטטה, ו אספרגוס קלוי ופריטטה גבינת עיזים.
הוראות
התאם את מחבת broiler ל 6 אינץ ' תחת אלמנט ו broiler preheat לגבוה.
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים את הבצל, הפלפל וקורט של מלח ומבשלים עד הבצל מתרכך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד פריך, 3 עד 4 דקות, תיבול עם מלח ופלפל.
בינתיים, לנצח את הביצים ואת העונה עם מלח ופלפל.
מנמיכים את החום לתווך ומוסיפים את הביצים למחבת, מזיזים את המחבת כדי לוודא שהיא מחולקת באופן שווה.
מפזרים את גבינת העזים ומבשלים עד הביצים יש כמעט להגדיר, על 8 דקות, ולאחר מכן במקום תחת המטגן ואת המטגן עד העליון הוא בקושי להגדיר, 2 עד 3 דקות.
הסר מן המחבת ולתת מגניב מעט.
למעלה עם הבזיליקום, פרוסות טריזים ומגישים מהמחבת. פריטטה יכולה להיות מקוררת, עטופה ומאוחסנת במקרר עד חמישה ימים.
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.