מחבת צלוי בשר חזיר עם גבינה כחולה ומילוי זית
פילה חזיר צלוי במחבת עם גבינה כחולה ומילוי זית יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 6 דקות. אם יש לכם חמאה, יין, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. . נסו פלפל קלוי לימון חזיר פילה עם מלית לחם תירס, טנדרלוין חזיר ממולא בגבינה תאנה וכחול, ו גבינה כחולה, תאריך + פקאן ממולא בשר חזיר פילה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
לעשות חתך לאורכו בכל פילה חזיר על 3/4 של הדרך. פתח כל tenderloin, יצירת צורה מלבנית, ולמקם כל אחד בין שני יריעות של פלסטיק לעטוף. Pound כל tenderloin לתוך מלבן דק, על 1/2 עד 1/2 אינץ ' עבה.
הסר את לעטוף פלסטיק, ואת העונה כל פילה לטעום עם מלח ופלפל משני הצדדים.
טפנד התפשטות על 2/3 של כל גיליון tenderloin, משאיר על 1/2 אינץ ' של שטח על הקצוות.
מפזרים גבינה כחולה ותימין מעל טפנד. החל מהצד עם המילוי, לגלגל את הבשר בחוזקה לכיוון הצד ללא מלית, להיזהר לא להתגלגל כל כך חזק, כי אתה לסחוט את המילוי החוצה. השתמש קיסמים או חוט הקצב כדי לאבטח כל גליל.
חום 3 כפות שמן קנולה במחבת גדולה, ovenproof מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לעשן. לדלות כל גליל tenderloin קלות בקמח, ולנער עודף. לצרוב את הפילה בשמן חם עד חום זהוב מכל הצדדים, על 6 דקות.
צלי בתנור שחומם מראש לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (63 מעלות C), 20 עד 22 דקות.
הסר את החזיר מהמחבת, ולהניח בצד לנוח במקום חם.
להחזיר מחבת לתנור מעל חום בינוני גבוה.
חום שנותר 1 כף שמן קנולה, ולאחר מכן מערבבים בצלצלים ומבשלים עד שקוף, 1 עד 2 דקות.
יוצקים יין לבן, ומרתיחים עד מופחת בחצי, גירוד חתיכות קרמל את החלק התחתון של המחבת.
להקציף חרדל דיז ' ון, דבש, ומיץ לימון עד חלקה.
הסר מחבת מהחום, במהירות לטאטא קוביות חמאה עד מומס. מערבבים פטרוזיליה טחון, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
כדי לשרת, להסיר קיסמים או חוט מן החזיר, לחתוך לתוך מדליונים 1/2 אינץ'.
מגישים את פרוסות החזיר מצופות ברוטב.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר Tenderloin ניתן לזווג עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רג ' ינאטו Malbec rosé. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Reginato Malbec Rose]()
Reginato Malbec Rose
Malbec נראה גיבור סביר עבור ענבים יין מבעבע, אבל כאשר אתה רוצה rosé שלך להראות קצת צבע ואופי אמיתי, אז Malbec של האיש שלך. פריך ויבש עם תות שדה מקסים, טעמים וריחות ריבס. רק רמז של מבנה טאנין, תבלין פרחוני, וסיבובי סיום אלגנטיים מדהימים מהפה. הוא מדבר על הענבים המלבק העשירים, אך לעולם אינו מאבד את אופיו הקל והמרענן. זה ייתן לך סיבה טובה לשתות יין מבעבע עם המנה העיקרית שלך!