קושימומחה
מוכן ב1 ש, 6 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

מחבת צלוי בשר חזיר עם גבינה כחולה ומילוי זית

מחבת צלוי בשר חזיר עם גבינה כחולה ומילוי זית
פילה חזיר צלוי במחבת עם גבינה כחולה ומילוי זית יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 6 דקות. אם יש לכם חמאה, יין, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. . נסו פלפל קלוי לימון חזיר פילה עם מלית לחם תירס, טנדרלוין חזיר ממולא בגבינה תאנה וכחול, ו גבינה כחולה, תאריך + פקאן ממולא בשר חזיר פילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
לעשות חתך לאורכו בכל פילה חזיר על 3/4 של הדרך. פתח כל tenderloin, יצירת צורה מלבנית, ולמקם כל אחד בין שני יריעות של פלסטיק לעטוף. Pound כל tenderloin לתוך מלבן דק, על 1/2 עד 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
הסר את לעטוף פלסטיק, ואת העונה כל פילה לטעום עם מלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
טפנד התפשטות על 2/3 של כל גיליון tenderloin, משאיר על 1/2 אינץ ' של שטח על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מפזרים גבינה כחולה ותימין מעל טפנד. החל מהצד עם המילוי, לגלגל את הבשר בחוזקה לכיוון הצד ללא מלית, להיזהר לא להתגלגל כל כך חזק, כי אתה לסחוט את המילוי החוצה. השתמש קיסמים או חוט הקצב כדי לאבטח כל גליל.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
6
חום 3 כפות שמן קנולה במחבת גדולה, ovenproof מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לעשן. לדלות כל גליל tenderloin קלות בקמח, ולנער עודף. לצרוב את הפילה בשמן חם עד חום זהוב מכל הצדדים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
צלי בתנור שחומם מראש לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (63 מעלות C), 20 עד 22 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
הסר את החזיר מהמחבת, ולהניח בצד לנוח במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להחזיר מחבת לתנור מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
10
חום שנותר 1 כף שמן קנולה, ולאחר מכן מערבבים בצלצלים ומבשלים עד שקוף, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
11
יוצקים יין לבן, ומרתיחים עד מופחת בחצי, גירוד חתיכות קרמל את החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
להקציף חרדל דיז ' ון, דבש, ומיץ לימון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
הסר מחבת מהחום, במהירות לטאטא קוביות חמאה עד מומס. מערבבים פטרוזיליה טחון, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
כדי לשרת, להסיר קיסמים או חוט מן החזיר, לחתוך לתוך מדליונים 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
חוט קצביםחוט קצבים
15
מגישים את פרוסות החזיר מצופות ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin ניתן לזווג עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רג ' ינאטו Malbec rosé. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec נראה גיבור סביר עבור ענבים יין מבעבע, אבל כאשר אתה רוצה rosé שלך להראות קצת צבע ואופי אמיתי, אז Malbec של האיש שלך. פריך ויבש עם תות שדה מקסים, טעמים וריחות ריבס. רק רמז של מבנה טאנין, תבלין פרחוני, וסיבובי סיום אלגנטיים מדהימים מהפה. הוא מדבר על הענבים המלבק העשירים, אך לעולם אינו מאבד את אופיו הקל והמרענן. זה ייתן לך סיבה טובה לשתות יין מבעבע עם המנה העיקרית שלך!