מחבת צרוב סרטן רך פגז עם בצל כבוש ואיולי שום
מחבת צרוב סרטן רך פגז עם בצל כבוש איולי שום הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1330 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 81 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שייקים גדולים רוטב חם, חומץ יין, שמן זית באיכות גבוההוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 34 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: כריך סרטנים מתובל בקצהו רך עם פלפל צהוב וצלפים איולי, מחבת צרוב Rockfish בר וקליפה רכה סרטן טמפורה עם זנגביל זיגוג Yuzu, מלפפון ו Nori קלוי, ו סרטן פגז רך מטוגן.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה בינונית, לשלב את חומץ היין האדום, מלח, סוכר, רוטב חם 1 כוס מים קרים.
מוסיפים את הבצל ואת הצנון לתערובת חומץ ושמורה.
נקו את הסרטנים על ידי הפיכת כל צד והסרת הריאות. משוך את דש ה" סינר " מתחתית הסרטן. באמצעות זוג מספריים חדים לחתוך את הפנים את הסרטן, זה נראה ממש מתכוון - זה-לקבל את זה ולהמשיך הלאה.
סרטנים רכים שריון בדרך כלל יש הרבה מים בהם אשר יכול להיות מסוכן מאוד במהלך הטיגון. ללטף את הסרטנים עם מגבות נייר כדי להסיר עודף מים.
מוסיפים את שמן הטיגון למחבת גדולה עד שהוא מגיע לעומק של 1/4 אינץ'. להביא לחום בינוני גבוה.
בעוד השמן מתחמם, בקערה גדולה, לזרוק יחד את המסקלון, קישואים, כמה בצל כבוש וצנוניות עם חלק מהנוזל כבישה, טפטוף של שמן זית בתולה במיוחד. הסלט צריך להיות לבוש קל, מאוד טעים ולא רטוב. מסדרים את הסלט על 4 צלחות סלט בודדות.
הגדר צלחת מרופדת מגבות נייר כדי לנקז את הסרטנים כשהם יוצאים מהמחבת. בדוק את הטמפרטורה של השמן על ידי דחיפת קמח למחבת. הקמח יהיה לרחוש כאשר השמן חם.
שים את הקמח בצלחת רדודה. כאשר השמן חם לדלות את הסרטנים הקמח ולטפוח את העודף. מוסיפים בעדינות את הסרטנים למחבת. כאשר מכניסים את הסרטנים במחבת, להיזהר לא לזרוק אותם בשמן כי השמן החם יהיה להתיז. מטגנים את הסרטנים עד פריך משני הצדדים, על 3 עד 4 דקות.
הסר אותם מהמחבת למגבות נייר כדי כתם שמן עודף.
מפזרים מלח ולשים 1 סרטן על כל אחד הסלטים מוכנים.
מקשטים עם מנה של איולי שום ומגישים.
בקערה של מעבד מזון, מוסיפים את השום, חומץ וחלמונים ביצה. הפעל את המכונה. בעוד המכונה פועלת להתחיל להוסיף את השמן, טיפה אחר טיפה, עד שתראה את התערובת להתעבות. כאשר התערובת מתחילה להיראות כמו תערובת הומוגנית חלקה, השמן ניתן להוסיף בזרם דק איטי. אם התערובת עבה מדי, להוסיף כמה טיפות של מים כדי לדלל אותו. מתבלים במלח ובטעם כדי לוודא שהוא טעים.