מחבת צרוב עוף, תבלין אבוקדו תות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית קטוגנית? מחבת צרוב עוף, תבלין אבוקדו תות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 445 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם שמן זרעי ענבים, חמאה, תבלין cajun, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. נסו צדפות צרובות עם תירס, בייקון ותבלינים אבוקדו, פאן-צרוב עוף עם עגבניות-זית להתענג, ו חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוף: מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עם השמן; מאפשרים למחבת להתחמם. במהלך תקופה זו, מפזרים את שני הצדדים של העוף עם תיבול.
מוסיפים את העוף לשמן המחומם, צד העור הראשון. לאפשר את העוף לצרוב בצד העור במשך 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל במשך 2 דקות. הפוך וחזור על התהליך במשך 4 עד 5 דקות, ולאחר מכן לסיים את העוף בתנור עד שהוא מגיע 160 מעלות f פנימי. לאחר מבושל, להסיר את העוף ממחבת ולאפשר לנוח. לאחר מכן מוסיפים את החמאה ומערבבים לתוך רוטב המחבת.
עבור התענג: מעל חום בינוני, לחמם מחבת סאוט ואת השמן. לאחר מכן להוסיף את הבצלים ותפוחי האדמה, בישול במשך 2 דקות. לאחר מכן, להוסיף את חומץ ומיץ לימון, ואז לבשל כדי להפחית את הנוזל במשך 1 דקה. לאחר הפחתת, מוסיפים את התותים, אבוקדו, עגבניות, מלח ופלפל, ומבשלים 1 דקה סופית.
מניחים את העוף על גבי התענג לשרת ולסיים עם רוטב חמאה.