מחבת צרובה טונה Ahi, סלק תינוק וסלט גרגיר נחלים עם ויניגרט ג'ינג'ר
לך לחנות ותביא זנגביל, רוטב סויה, חומץ יין אורז ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו טונה צרובה Ahi עם גרגיר הנחלים, צ'ילה, סלט ג' ינג'ר, סלט טונה צרוב Ahi פוק עם ויניגרט הולה ג'ינג'ר + צ' יפס וונטון, ו טונה צרובה וגרס בצבעי מים עם בצל ירוק-ג'ינג'ר להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
סלט: מחממים תנור ל 375 מעלות F
מניחים על מחבת צלייה ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות שלושה רבעים. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף וצולים כ -50 דקות או עד ממש מתחת למכרז מזלג.
הסר מהתנור. סלק יסיים בישול במהלך תהליך הקירור.
בעוד הסלק עדיין חם, לקלף באמצעות מגבת רכה משפשף את העור בעדינות.
הסר שורש העליון עם סכין קילוף. לזרוק סלק בקערה עם שמן זית ומלח ים ולהניח בצד.
מניחים על המיטה של גרגיר הנחלים עם סלק קלוי ויניגרט זנגביל.
ג ' ינג ' ר ויניגרט: במיכל קטן לשלב את כל החומרים במיכל אטום לא מתכתי ולנער במרץ לשלב.