מחבת צרובה צלע עין עם בצלצלים מזוגגים
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. אם יש לכם מלאי טעים, שאלוט, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, ו דג לבן צרוב במחבת עם מולים, יורה כרוב, ושמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק 10-12 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני.
מוסיפים את החמאה והשמן. לאחר שהחמאה נמסה מוסיפים את כל שאלוט ומערבבים היטב את המעיל. להפוך את החום בינוני. מתבלים במלח ופלפל. המשך ערבוב לעתים קרובות, כך שאלוט לבשל באופן שווה.לאחר 5 או 6 דקות shallots צריך להיות רך למדי ומתחיל caramelize. טעם לתיבול ולהתאים במידת צורך. הפעל את החום עד בינוני נמוך ולהוסיף חומץ שרי. המשך לבשל ולערבב עד שהחומץ מצטמצם כמעט לשום דבר ונספג בצלצלים.
מוסיפים רבע כוס יין אדום וחוזרים על התהליך. כאשר שאלוט הפכו קצת œjammyâ € בעקביות להסיר אותם מהמחבת ולהעביר לצלחת.
מוסיפים את כוס היין הנותרת למחבת לזיגוג דה. לאחר כל פיסות בצל יש התרופפו מתחתית המחבת והיין צמצם עד כ 1 כף להוסיף את המניה. המשך צמצום עד ½ כוס יין אדום †œjusâ € נשאר.
יוצקים את זה דרך מסננת ומניחים בצד במקום חם.סטייק: מראש לחמם את התנור ל 450 מעלות F. נגב את המחבת שהשתמשת עבור שאלוט יבש עם מגבת נייר.
תן לזה להיות טוב וחם, בערך 15 דקות. ואז בזהירות להסיר אותו מהתנור ולמקם על מבער להגדיר חום גבוה. סטייק מעיל בקלילות עם השמן הנותר ומתבלים בשני הצדדים עם קמצוץ נדיב של מלח ופלפל שחור לפי הטעם.מיד במקום סטייק באמצע מחבת חם ויבש. לבשל 1 דקה בלי לזוז. הפעל עם מלקחיים ומבשלים עוד 30 שניות, ואז לשים את המחבת ישר לתוך התנור במשך 3 דקות. הפוך סטייק ולבשל עוד 3 דקות. (הפעם הוא לסטייקים נדירים בינוניים. אם אתה מעדיף בינוני, להוסיף דקה לשני התנור פונה.)
הסר סטייק מחבת, לכסות באופן רופף עם נייר, ולנוח במשך 4 דקות.
מגישים שלם או פרוסה דק ומאוורר על צלחת. ערימה נדיבה של בצלצלים מזוגגים על הצלחת וכמה "jus" שמורות על גבי.