קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות0
מגזין

מחבת צרובה צלע עין עם בצלצלים מזוגגים

מחבת צרובה צלע עין עם בצלצלים מזוגגים
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. אם יש לכם מלאי טעים, שאלוט, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, ו דג לבן צרוב במחבת עם מולים, יורה כרוב, ושמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל יצוק 10-12 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את החמאה והשמן. לאחר שהחמאה נמסה מוסיפים את כל שאלוט ומערבבים היטב את המעיל. להפוך את החום בינוני. מתבלים במלח ופלפל. המשך ערבוב לעתים קרובות, כך שאלוט לבשל באופן שווה.לאחר 5 או 6 דקות shallots צריך להיות רך למדי ומתחיל caramelize. טעם לתיבול ולהתאים במידת צורך. הפעל את החום עד בינוני נמוך ולהוסיף חומץ שרי. המשך לבשל ולערבב עד שהחומץ מצטמצם כמעט לשום דבר ונספג בצלצלים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חומץ שריחומץ שרי
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
3
מוסיפים רבע כוס יין אדום וחוזרים על התהליך. כאשר שאלוט הפכו קצת œjammyâ € בעקביות להסיר אותם מהמחבת ולהעביר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את כוס היין הנותרת למחבת לזיגוג דה. לאחר כל פיסות בצל יש התרופפו מתחתית המחבת והיין צמצם עד כ 1 כף להוסיף את המניה. המשך צמצום עד ½ כוס יין אדום †œjusâ € נשאר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את זה דרך מסננת ומניחים בצד במקום חם.סטייק: מראש לחמם את התנור ל 450 מעלות F. נגב את המחבת שהשתמשת עבור שאלוט יבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
שים את המחבת בתנור.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
תן לזה להיות טוב וחם, בערך 15 דקות. ואז בזהירות להסיר אותו מהתנור ולמקם על מבער להגדיר חום גבוה. סטייק מעיל בקלילות עם השמן הנותר ומתבלים בשני הצדדים עם קמצוץ נדיב של מלח ופלפל שחור לפי הטעם.מיד במקום סטייק באמצע מחבת חם ויבש. לבשל 1 דקה בלי לזוז. הפעל עם מלקחיים ומבשלים עוד 30 שניות, ואז לשים את המחבת ישר לתוך התנור במשך 3 דקות. הפוך סטייק ולבשל עוד 3 דקות. (הפעם הוא לסטייקים נדירים בינוניים. אם אתה מעדיף בינוני, להוסיף דקה לשני התנור פונה.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר סטייק מחבת, לכסות באופן רופף עם נייר, ולנוח במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מגישים שלם או פרוסה דק ומאוורר על צלחת. ערימה נדיבה של בצלצלים מזוגגים על הצלחת וכמה "jus" שמורות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש