קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות0
מגזין

מחבת צרובה צלע עין עם בצלצלים מזוגגים

מחבת צרובה צלע עין עם בצלצלים מזוגגים
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. אם יש לכם מלאי טעים, שאלוט, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, ו דג לבן צרוב במחבת עם מולים, יורה כרוב, ושמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל יצוק 10-12 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את החמאה והשמן. לאחר שהחמאה נמסה מוסיפים את כל שאלוט ומערבבים היטב את המעיל. להפוך את החום בינוני. מתבלים במלח ופלפל. המשך ערבוב לעתים קרובות, כך שאלוט לבשל באופן שווה.לאחר 5 או 6 דקות shallots צריך להיות רך למדי ומתחיל caramelize. טעם לתיבול ולהתאים במידת צורך. הפעל את החום עד בינוני נמוך ולהוסיף חומץ שרי. המשך לבשל ולערבב עד שהחומץ מצטמצם כמעט לשום דבר ונספג בצלצלים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חומץ שריחומץ שרי
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מוסיפים רבע כוס יין אדום וחוזרים על התהליך. כאשר שאלוט הפכו קצת œjammyâ € בעקביות להסיר אותם מהמחבת ולהעביר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את כוס היין הנותרת למחבת לזיגוג דה. לאחר כל פיסות בצל יש התרופפו מתחתית המחבת והיין צמצם עד כ 1 כף להוסיף את המניה. המשך צמצום עד ½ כוס יין אדום †œjusâ € נשאר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
יוצקים את זה דרך מסננת ומניחים בצד במקום חם.סטייק: מראש לחמם את התנור ל 450 מעלות F. נגב את המחבת שהשתמשת עבור שאלוט יבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
שים את המחבת בתנור.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
תן לזה להיות טוב וחם, בערך 15 דקות. ואז בזהירות להסיר אותו מהתנור ולמקם על מבער להגדיר חום גבוה. סטייק מעיל בקלילות עם השמן הנותר ומתבלים בשני הצדדים עם קמצוץ נדיב של מלח ופלפל שחור לפי הטעם.מיד במקום סטייק באמצע מחבת חם ויבש. לבשל 1 דקה בלי לזוז. הפעל עם מלקחיים ומבשלים עוד 30 שניות, ואז לשים את המחבת ישר לתוך התנור במשך 3 דקות. הפוך סטייק ולבשל עוד 3 דקות. (הפעם הוא לסטייקים נדירים בינוניים. אם אתה מעדיף בינוני, להוסיף דקה לשני התנור פונה.)
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר סטייק מחבת, לכסות באופן רופף עם נייר, ולנוח במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מגישים שלם או פרוסה דק ומאוורר על צלחת. ערימה נדיבה של בצלצלים מזוגגים על הצלחת וכמה "jus" שמורות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים