לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו מחבת שרימפס ים תיכונית לשניים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 46 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 445 קלוריות. מתכון זה משמש 2. לכו לחנות ואספו פלפל, תרד, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון 89%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: מחבת שרימפס ים תיכונית, מחבת עוף ים תיכונית-וריאציה של מחבת עוף בסיסית, ו מחבת עוף ים תיכונית-וריאציה של מחבת עוף בסיסית.
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו שרימפס בשמן עד שהשרימפס הופכים לורודים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מתכון לפיצוצ'רי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השום, מלח ופלפל; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®
3
מוציאים ומניחים בצד.
4
באותה מחבת מחממים 1/2 כוס מרק, מיץ לימון ובזיליקום מיובש. בקערה קטנה שלבו עמילן תירס ושאר המרק עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים תרד ושרימפס; מבשלים עד שהתרד נבול.
מרכיבים שתצטרך
מים חמים (100°F)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם בחירה מצוינת לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. שמורת עמק וילה מריה ויראו סוביניון בלאן עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
שמורת עמק וילה מריה ויראו סוביניון בלאן
ייצוג קלאסי של סוביניון בלאן מעמק ויראו במרלבורו, מפוצץ בתווי פירות טרופיים ארומטיים שנמצאים בתת-אזור חם יותר זה. יין זה מציג ניחוחות עוצמתיים של דומדמניות שחורות, פסיפלורה ומלון סלע בשל. לחיך מערך מפתה של פירות הדר בשלים מעורבבים בעשבי תיבול חריפים כמו רוזמרין טרי, ומסיימים בחומציות עדינה.