מחבת-תירס מטוגן ועגבניות
אם יש לך שום, סראנו צ'ילה, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו שעועית עם מחבת-תירס קלוי ועגבניות, סלט תירס מטוגן במחבת עם שבבי טורטייה מחבת, ו קציצות תירס טריות עם עגבניות, סקווש ובמיה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים את שמן הזית, ואז את השום.
לטגן עד השום הוא השחמה קלה.
הוסף את chiles ו saute בקצרה לשחרר את הדמות שלהם.
מוסיפים את התירס ומבשלים בזריזות, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל חלקית, כ 3 דקות.
מוסיפים את רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד התירס הוא רק רך, על 2 דקות.
הסר מהחום, להקציף את החמאה, ומערבבים את העירית. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים מיד.