מחווני בטן חזיר עשויים להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 328 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם רוטב סויה, זרעי כמון, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: מחווני בטן חזיר, מחווני בטן חזיר, ו מחווני בטן וריבת עגבניות חזיר.
הוראות
1
מערבבים את כל הירקות והמרכיבים הרטובים בקערות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את החומרים הרטובים לירקות, מכסים ומקררים עד 24 שעות. עבור בטן חזיר: להביא סיר גדול של מים לרתיחה ומניחים את בטן החזיר לרתיחה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר ולאפשר להתקרר.
4
חותכים לקוביות 3 אינץ ' ויבשים ביסודיות עם מגבת נייר. בסיר תחתון כבד להמיס את הסוכר רוק ושמן צמחי, תוך ערבוב כל הזמן.ברגע שהסוכר מתחיל לקרמל ולהפוך חום בהיר מוסיפים את קוביות החזיר וחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, שאלוט, שום, בצל ומטגנים במשך 8-10 דקות עד שהירקות מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ולכסות עם מכסה הדוק הולם. Braise במשך 3-4 שעות עד בטן החזיר הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר את בטן החזיר מן הנוזל צלימת ללוח חיתוך בערך קוצצים, הסרת רוב העור וכמה חתיכות שומן גדולות יותר. כדי לשרת: לפצל כל לחמניית בריוש ולמלא עם נתחי בטן חזיר וסלט שומשום.