מחווני בקר איטיים לבישול עם פלפלים כבושים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מחווני בשר איטיים בישול עם פלפלים כבושים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 210 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, עלי פטרוזיליה שטוח עלה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. נסו מחווני בשר בקר לבישול איטי, תנור איטי ממולאים פלפלים עם בשר, ו תנור איטי יום ראשון: בשר טחון ופלפלים ממולאים קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף צלי עם מלח ופלפל. מבשלים בשמן חם בתנור הולנדי או מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות מכל הצדדים עד השחמה.
מקום צלי, בצל, והבא 6 מרכיבים 6-qt. בישול איטי.
מכסים ומבשלים על 6 עד 8 שעות או עד הבשר רך.
הסר צלי וירקות; להשליך ירקות. לגרוס בשר.
יוצקים נוזל מתוך סיר איטי דרך מסננת רשת תיל בסדר לתוך כוס מדידה 4 כוס, ולתת לעמוד על 15 דקות.
הסר שומן מנוזל בישול, ולהשליך.
מערבבים יחד בשר מגורר, חזרת, הבא 2 מרכיבים, ו 1 כוס שמור בישול נוזלי; להשליך הנותרים נוזל.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים על לחמניות עם פלפלים כבושים.
הערה: לשמור על תערובת בשר חם בבישול איטי על חם עד 2 שעות. בדקנו עם אבן חווה Pepperidge