מחווני עוף איטלקיים עם ריבת עגבניות
מחווני עוף איטלקיים עם ריבת עגבניות עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 1128 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חזה עוף, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: איטלקי משך עוף ומחווני כרוב, ריבת עגבניות מתובלת ומתוקה, ו צרור קטן שרי עגבניות ריבה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והזיעה במשך 3 דקות כדי לרכך. מערבבים את השום ולתת לבשל עוד 2 דקות.
מוסיפים את כל מרכיבי הריבה הנותרים, מלבד הפטרוזיליה. מערבבים ב 1/4 כוס מים יחד עם הבצל ולהביא לרתיחה. להפוך את החום לנמוך ולתת להתבשל במשך 25 עד 30 דקות עד שרוב הנוזל הצטמצם והעגבניות רכות.
הסר מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה.
לדפוק את כל חתיכת עוף עד שהוא על 1/4 אינץ ' עבה. חותכים כל שד ל 6 חתיכות. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, לפי הטעם
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, מטגנים את הפנצ ' טה עד חום ופריך.
הסר לצלחת מרופדת במגבת נייר.
באותו מחבת כי pancetta היה מבושל, מטגנים את חתיכות חזה עוף מעל חום בינוני גבוה, בקבוצות, במשך 2 דקות. הפוך ומבשל עוד 2 דקות. מעל כל חתיכת עוף עם פרוסת גבינת מוצרלה, לכסות עם מכסה ומבשלים עד הגבינה נמסה.
כדי להרכיב, לשים את חתיכות חזה עוף על החצי התחתון של כל גליל. למעלה עם פרוסת פנצ ' טה, ולאחר מכן על 1 כף של ריבת עגבניות עלה בזיליקום. מכסים את החלק העליון של הגליל ומגישים.