ברווז קונפי מחוונים, באן-מי סגנון הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.75 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 54 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל של 828 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך קינמון טחון, שומן ברווז מעובד מברווז, עלי כוסברה טריים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בחומץ היין הלבן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קטיפה אדומה כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מחווני קונפי ברווז, מה זה קונפי ברווז, ו ברווז קונפי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 225 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
מתבלים את שני צידי הברווז במלח, סוכר, כוסברה, פפריקה וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
נוזל-אונקיות מים טריים
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ברווז שלם
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את גרגרי הפלפל והברווז המתובל לשומן המעובד, ומוודאים שהברווז שקוע. מכסים את התבנית בנייר כסף ומניחים ומבשלים כ -4 עד 6 שעות, עד שהמזלג רך.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מניחים סיר בינוני על אש בינונית ומוסיפים את הסוכר, שאלוט, שום, ג ' לפנו, עלה דפנה, מלח, זרעי כוסברה, גרגירי פלפל, חומץ יין לבן ומים. מביאים לרתיחה, תוך ערבוב עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
זרעי כוסברה שלמה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
1 כף חלפיניו, פרוס דק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פירורי בשר צמחוני קפואים
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוסיפים את הגזר ומחזירים לרתיחה. מניחים להתבשל עד שהגזר אל דנטה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
6
מסירים מהאש ומניחים בצד להתקרר.
7
מקציפים יחד את החלמונים, השום ומיץ הליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
פירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
8
להקציף 1/3 עד 1/2 כוס שומן ברווז נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
9
מוסיפים את גרידת הליים ומתבלים ברוטב חם, ומלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
ועוד 2 כפות מי קרח
10
מוציאים את הברווז מהתנור. מוציאים בזהירות מהשומן ומניחים בצד העור כלפי מטה על תבנית ברזל יצוק על אש גבוהה כדי לפריך את השומן, כ -2 דקות. מסננים את השומן ומשתמשים בו שוב כמה פעמים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
מוציאים את הברווז מהתבנית ומגרסים בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
פורסים את גלילי המחוון לשניים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חיים
13
מניחים חלק מהגזרים הכבושים על תחתית הלחמניה. מעל את הגזר עם חלק מהברווז הגרוס. כף חלק מעלי האיולי והכוסברה מלמעלה וכסה במכסי המחוון ובשיפוד.