מחזורי בקר
מחזורי בקר דורשים בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 0% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל, עשב שמיר, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 6%, מנה זו היא בלתי אפשרית. נסו מחזורי בקר, מחזורי בקר (אמפנדות), ו מחזורי בקר ג'מייקנים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הבקר והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה, השמיר, המלח, החרדל, הקארי והפלפל; מסירים מהאש.
פרש יריעות מאפה על משטח מקומח קלות; חותכים ל -3 אינץ'. מעגלים.
מניחים 1-1 / 2 כפיות תערובת בקר במרכז כל עיגול.
מברישים את קצה המאפה במים; מקפלים עיגולים לשניים.
מניחים על ניירות אפייה משומנים. בעזרת מזלג, לחץ על הקצוות כדי לאטום ולנקב חורים למעלה.
אופים בחום של 400 מעלות במשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
מגישים חם עם ברביקיו או רוטב חמוץ מתוק אם רוצים.